logo
None

Higlights van geslaagde Talent Meet Up: Inclusief Leiderschap

Twente Board
Creatieve Broedplaatsen
diversiteit
Higlights van geslaagde Talent Meet Up: Inclusief Leiderschap

Datum van publicatie: 16 september 2024

Luister naar audio

Lees tijd +/- 1,5 minuten

We kijken terug op een geslaagde Talent Meet Up. Afgelopen donderdag 12 september stond de Talent Meet Up volledig in het teken van het thema Inclusief Leiderschap. Een steeds belangrijker onderwerp in onze samenleving. De inspirerende bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking met Netwerkorganisatie IKT, GelijkSpel en Hogeschool Saxion.

De middag begon energiek met een spectaculaire breakdance show van twee talenten van Studio15, een van de creatieve broedplaatsen in Twente. Daarna deelde Hanneke Steen-Klok als dagvoorzitter het podium met inspirerende sprekers Ayfer Koç, Timo Kos, Sandra Lutchman, Jasper Preijde en Suzan Veldhuis.

Zij lieten zien hoe inclusief leiderschap niet alleen van persoonlijke betekenis is, maar ook organisaties en de maatschappij als geheel sterker maakt. Mensen uit verschillende achtergronden kijken met verschillende ogen naar een probleem. Oftewel: Meer ideeën, meer creativiteit, meer innovatie – dat is de kracht van diversiteit!

Met drie boeiende workshops van Eeke Olijve - vd Brink, Leonore Nieuwmeijer en Tina Zwoferink-Enserink, hebben de deelnemers concrete handvatten gekregen om diversiteit en inclusie binnen hun eigen organisaties te versterken. Na afloop werd er verder gepraat onder het genot van heerlijke hapjes van Suat Inan van Couscous & Curry.

Bekijk op onze LinkedIn pagina de uitgebreide terugblik.

Foto: Marco Strijks

Deel gerelateerde artikelen op:

Up to date blijven?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en projecten in de regio Twente? Schrijf je in voor de Twente Board nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates rechtstreeks in je inbox.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy and Servicevoorwaarden apply.